Natur-coaching

Som naturcoach hjælper jeg mennesker med at genfinde balance og indre ro.

Jeg  tror på, at dybe livgivende samtaler,  i kombination med naturens helende kræfter  kan hjælpe med at skabe forandring og helbredelse.


Naturcoaching hos Ad sti afsted er specielt velegnet til mennesker , som har brug for at finde nye veje og balance i støttende og helende omgivelser, eksempelvis stressramte eller udsatte unge.

Coachforløbene er tilrettelagt så de skaber en meningsfuld forbindelse mellem dybe livgivende samtaler og naturen, for mine fokuspersoner, og  hjælper dem med at finde indre styrker og balance.


  • Jeg skaber rum for den professionelle samtale, hvor vi benytter symboler fra naturen som fundament i arbejdet.
  • Jeg hjælper mine fokuspersoner med at genforbinde med naturen og drage fordel af dens helende kræfter.


Ved at mødes i naturen f.eks. ved vandreture i skoven eller meditation ved søen, skaber vi en tryg og nærende atmosfære, for samtaler, hvor fokuspersonerne kan finde ro og indre balance.


Coachsamtalerne tilrettelægges  til at møde de enkelte fokuspersonernes behov og hjælpe dem med at finde vej tilbage til sig selv, ved at benytte naturens kraftfulde indflydelse.

En naturcoachsession tager cirka halvanden time, og det er en rigtig god idé at vi tager en afklarende samtale pr. telefon først.  Ring på 30953560, så kan vi aftale nærmere.


.
Samtaler og forløb


Herunder kan du læse mere om samtaler og forløb. 

Naturcoach samtale


En naturcoach samtale varer cirka 1.5 time. Vi opholder od i naturen og benytter naturens symboler i samtalen. Jeg skaber rammen for samtalen, men det er dig som skaber indholdet.  

Lille naturcoach forløb


Et forløb som strækker sig over 3 møder med naturcoaching. Vi aftaler dog indbyrdes hvor læng tid der skal være mellem møderne.

Naturcoach forløb


Forløbet strækker sig omver 6 møder, med naturcoaching og mindfulness. Vi aftaler indbyrdes hvor lang tid der skal go mellem vores møder.

Langt naturcoach forløb


Forløbet strækker sig over 8 møder med naturcoaching og mindfulness. Du lærer  mindfulde øvelser, som du kan bruge hjemme.