Vandring 

Planlagte vandreture

Lolland er rig på smuk natur og spændende kulturlandskaber. Jeg guider en række planlagte vandreture omkring nogle af øens mange herregårde, blandt andet i Søholt storskov, i Christianssæde skoven og i områderne omkring Frederiksdal og Søllestedgaard.

Jeg guider desuden længere ture f.eks. ad den danske pilgrimsrute.  Du kan komme med på tur ved at købe en billet via Billetto, hvor du også kan læse mere om de enkelte ture. Eller du kan følge min Facebookside hvor der løbende kommer nyheder.  

Vandreophold i samarbejde med Pederstrup Bed & Breakfast

Det bedste fra Vestlolland


Oplev det bedste fra Vestlolland på et 3 dages vandreophold d. 19-21 april.

Tag til rolige Lolland for at opleve naturen og freden helt tæt på.
Med udgangspunkt fra Pederstrup Bed and Breakfast vil jeg guide jer på vandreture rundt i lokalområdet. Her vil I både komme forbi interessante spor af historien foruden helt nye monumenter. Alt sammen med den Lollandske natur i centrum, både den vilde og den kultiverede. Vandreophold i Vandkantsdanmark


Tag på vandreophold i Vandkantsdanmark d. 31. maj - 2. juni.

Oplev nogle af de mest unikke vandkantsområder vi har i Danmark. I skal besøge Albuen som er en sandtange der ligger i Naturpark Nakskov Fjord og er kendetegnet ved en smuk udsigt og fascinerende natur. . I skal også besøge de skønne Æbleøer Femø og Askø. Medbring eventuelt badetøj i turrygsækken, det kan sagtens være at lejligheden byder sig.

Vandrekursus

Har du en drøm om at blive klar til de helt lange ture, eller vil du bare gerne i bedre form.


Det kan du godt klare selv, men det er ulige meget sjovere at gøre det sammen med andre, og dertil kommer at chancen for at holde ved,

og komme helt i mål øges når du er i et fællesskab.


Med et vandrekursus bliver du klar til de lange vandreture. Og du kommer samtidig med i et netværk af andre vandreinteresserede. Udover

den rent fysiske del, drøfter vi væsentlige spørgsmål og temaer i forbindelse med vandring.

Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med.


  • Vi mødes og går sammen
  • Vi træner os op til at gå 20 km pr. dag.
  • Vi træner os op til at gå med den nødvendige vægt i rygsækken.
  • Vi mødes og drøfter temaer som udstyr, overnatning mv.
  • Vi støtter hinanden i en lukket facebookgruppe


Vi mødes med jævne mellemrum i alt 7 gange, og slutter af med en "masterclass".

Og vi lægger ud med en tema-eftermiddag hvor jeg, efter en lille vandretur, fortæller om egne erfaringer f.eks. fra en 800 kilometer lang vandring på den franske Camino.


Imellem vores møder går du selv eller sammen med andre fra holdet. Når vi er færdige er du i form til at kaste dig ud i dine egne vandreeventyr.

Se hele Ad sti afsteds eventskalender herunder