Dit eget arangementUanset om du planlægger en firmafest, fødselsdag eller polterabend, kan vil jeg hjælpe dig til få dag, der vil efterlade varige minder. 

Det er de færrelse arangementer som ikke egner sog til en kombination af natur og dejlig mad. I kan nyde den smukke omgivelse, og samtidig få frisk luft, motion, gode historier ny viden.


F.eks. guidet vandretur efterfulgt af kaffe og kage, elller hvad med frokost fra picnik- kurv undervejs gennem skoven.


Måske er du på udkig efter en aktivitet, der kan samle generationer? Vores vandre events er også perfekte til at bringe 3 generationer sammen. Vores ture er designet til at være både underholdende Så gør noget særligt for din familie og inviter dem med til en dag, der vil styrke båndene mellem generationerne og skabe uforglemmelige øjeblikke i naturen.

Turene tilrettelægges efter hver enkelt gruppe, uanset alder eller fitnessniveau, så inviter dine venner, familie og kollegaer med til en unik oplevelse i naturen.

Er du på udkig efter en aktivitet, der kan samle generationer?  Et natur eller vandreevent er også perfekte til at bringe 3 generationer sammen. Så hvis du vil skabe noget særligt for din familie, så inviter dem med til en dag, der vil styrke båndene mellem generationerne og skabe uforglemmelige øjeblikke i naturen.