Ad sti afsted

Coaching

Som naturcoach hjælper jeg mennesker med at genfinde balance og indre ro.

Naturcoaching

Som naturcoach kombinerer jeg coaching med bevidst arbejde med naturen for at styrke det mentale helbred.

Samtalerne holdes i naturen og skaber  en tryg og nærende atmosfære for samtaler, som hjælper dig til at finde ro og indre balance.

Coachsamtalerne tilrettelægges  så de møder den enkeltes  behov og hjælper dig med at finde nye veje, eller vejen tilbage til dig selv, ved at kombinere den professionelle coachsantale med naturens kraftfulde indflydelse.

En naturcoachsession tager cirka én til halvanden time, og det er en rigtig god idé at vi tager en afklarende samtale pr. telefon først.  

Samtale med naturcoach

Ved en samtale med naturcoach mødes vi i naturen. Her vil vi arbejde for at afklare dine ønsker og mål. Det er dig som sætter dagsordnen, men coachen som sætter rammerne.

I naturcoaching forenes den dybe livgivende samtale med ophold i naturen. Jeg  udnytter, sammen med dig, naturens helende kræfter til at understøtte den professionelle coachsamtale. 

Vi arbejder med sansninger, stemninger og forbundethed til naturen, for at genfinde balance og indre ro, og for at kunne skabe forandring og helbredelse.

En afklarende samtale f.eks. over telefon giver mig mulighed for, i hvert enkelt tilfælde, at møde lige præcis dine behov.

Naturcoach forløb

Naturcoach forløbet strækker over 6 eller 8 møder.

Det giver mulighed for at arbejde med forståelse, harmonisering og optimering. Forståelse af egne problemstillinger som udgangspunkt for det videre arbejde, harmonisering og afbalancering af egen livssituation og sluttelig optimering og fremdrift mod nye ønskede mål. Vi aftaler indbyrdes hvor lang tid der går imellem vores møder.

I naturcoaching forenes den dybe livgivende samtale med ophold i naturen. Jeg udnytter, sammen med dig, naturens helende kræfter til at understøtte den professionelle coachsamtale. Det vil sige at alle møder f.eks. foregår udendørs.

Vi arbejder med sansninger, stemninger og forbundethed til naturen, for at genfinde balance og indre ro, og for at skabe forandring og helbredelse. Dette understøttes gennem et udvalg af mindfulnessøvelser tilpasset den enkelte.

En afklarende samtale f.eks. over telefon giver mig mulighed for, i hvert enkelt tilfælde, at sammensætte et forløb for at møde lige præcis dine behov.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og gå ikke glip af noget

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder