Ad sti afsted

Vandring

Planlagte vandreture

Planlagt vandreture

Lolland er rig på smuk natur og spændende kulturlandskaber. Jeg guider en række planlagte vandreture omkring nogle af øens mange herregårde, blandt andet i Søholt storskov, i Christianssæde skoven og i områderne omkring Frederiksdal og Søllestedgaard.

Jeg guider desuden længere ture f.eks. ad den danske pilgrimsrute.  Du kan komme med på tur ved at købe en billet via Billetto, hvor du også kan læse mere om de enkelte ture. Eller du kan følge min Facebookside hvor der løbende kommer nyheder.  

Vandrekursus

Tag det første skridt mod dine drømme om lange vandreture og en bedre fysisk form!
Er 2024 året, hvor du endelig tager dig selv alvorligt og forpligter dig til at nå nye mål? Måske drømmer du om at erobre stierne, udforske naturen og føle den ultimative frihed ved at vandre gennem smukke landskaber? Eller ønsker du bare at løfte din fysiske kondition til et nyt niveau?
Velkommen til Ad sti afsteds spændende vandrekursus, hvor du ikke kun bliver klar til de lange vandreture, men også bliver en del af et inspirerende fællesskab af ligesindede vandreentusiaster. Vi tror på, at rejser er bedst, når de deles, og at målene er lettere at nå, når man har støtte fra andre.
Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med, og vi arbejder sammen for at opbygge din fysiske styrke og mentale udholdenhed. Mellem mødedatoerne supplerer du med at træne på egen hånd.
Her er hvad du kan forvente:
Vi mødes og går sammen, så du kan nyde godt af det sociale samvær og støtten fra dit hold.
Vi træner os op til at gå 20 km pr. dag, så du kan være forberedt på de lange strækninger.
Vi lærer at bære den nødvendige vægt i rygsækken, så du kan være godt forberedt til enhver udfordring.
Vi drøfter vigtige emner som udstyr, overnatning og meget mere, så du kan føle dig tryg og forberedt på dine eventyr.
Vi støtter hinanden gennem hele forløbet via en dedikeret lukket Facebook-gruppe, hvor du kan finde motivation, rådgivning og støtte fra dit vandrehold.
Når kurset slutter får du de vigtigste pointer i et samlet dokument, så du altid kan finde det frem, som forberedelse til dine egne vandreeventyr.
Vi mødes syv gange fra midten af august og ind i efteråret, hvor vi sammen udforsker og lærer. Og vi starter med en spændende tema-eftermiddag, hvor du får mulighed for at høre om mine egne erfaringer fra f.eks. den fantastiske 800 kilometer lange vandring på den franske Camino.
Mødedatoer:
- Søndag d. 11. august
- Søndag d. 18. august
- Søndag d. 1. september
- Lørdag d. 15. september
- Søndag d. 29. september
- Søndag d. 13. oktober
- Mandag d. 14. oktober (aften)
- Søndag d. 10. november Masterclass
For at sikre et givende og engageret miljø kræver holdet mindst 5 tilmeldte senest d. 1.august. Efter tilmeldingsfristen modtager du en datoliste, samt mødesteder for vores ture via e-mail, så du kan planlægge din rejse mod nye eventyr.
Er du klar til at tage det første skridt mod en spændende rejse mod bedre fysisk form og uforglemmelige vandreeventyr? Tøv ikke med at tilmelde dig i dag og bliv en del af Ad sti afsteds vandrehold! Din plads booker du her.
Læs mere

Vandreophold i Vandkantsdanmark

Tag på vandreophold i Vandkantsdanmark d. 31. maj – 2. juni.

Oplev nogle af de mest unikke vandkantsområder vi har i Danmark. I skal f.eks. besøge Albuen som er en sandtange der ligger i Naturpark Nakskov Fjord og er kendetegnet ved en smuk udsigt og fascinerende natur. . I skal også besøge de skønne Æbleøer Femø og Askø. Medbring eventuelt badetøj i turrygsækken, det kan sagtens være at lejligheden byder sig.

Læs mere og book dit ophold her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og gå ikke glip af noget

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder