Ad sti afsted

Mindfulness

Mindfulness aktiviteter hos Ad sti afsted

Mindfulness

Aviser, nyheder og SoMe platforme er fyldt med historier om unge mennesker som mistrives og lever med angst, depression og manglende tro på sig selv og på fremtiden. Og om teknologi, travlhed og ressource-knaphed som skaber stress og sygdomme på arbejdsmarkedet. 

Vi siger ikke længere hvis man rammes af stress, men når man rammes af stress. Og vi taler lige så meget om hvordan man bedst vender tilbage efter stress, som vi før talte om hvordan vi forebygger eller undgår stress.
Vi har brug for en modvægt til de krav, som det samfund vi selv har bygget op, stiller. Vi har brug for at finde ro. Det findes der heldigvis redskaber til. Vi kalder det mindfulness.

Mindfulness på hold

På et mindfulnesshold får du mulighed for at dele dine oplevelser med andre deltagere. Vi arbejder blandt andet med guidede meditationer, sansninger, symboler, værktøjer til at finde ro, åndedrætsøvelser og spørgsmål til refleksion. 

Du vil oplev styrken i at praktisere mindfulness sammen med andre, og lade fællesskabet motivere dig til at forblive engageret i din praksis.

Jeg har hold for både børn og voksne.

 

Pigerne laver mindfulness i et stort telt. Det giver en fantastisk stemning.

Mindfulnes for skoler og institutioner

Jeg tilbyder skræddersyede mindfulness-sessioner til børnegrupper, herunder skoleklasser og børnehavegrupper. Uanset om det er et længerevarende forløb med ugentlige sessioner eller en fordybelsesdag/workshop, tilpasser jeg programmet efter jeres ønsker og behov.

Jeg inddragerøvelser, der lærer børnene at fokusere, håndtere følelser og finde indre ro. Eksempelvis meditationer og åndedrætsøvelser, der styrker deres koncentrationsevne og stresshåndtering. Samt aktiviteter og gruppeøvelser, der fremmer samarbejde, empati og selvudtryk.

Giv børnene værktøjer til at navigere gennem livets strabadser med ro og tillid. Kontakt mig  for at planlægge et mindfulness-program, der passer perfekt til din børnegruppes behov og skaber en dyb og meningsfuld oplevelse for dem. 

Mindfulness til arangementer

Drømmer du om at tilføre en ekstraordinær dimension af ro og velvære til din næste begivenhed? Lad mig hjælpe dig med at skræddersy et custommade mindfulness-event, der passer til dine behov og ønsker.

Uanset om du planlægger en venindedag og ønsker en beroligende workshop, eller du skal holde familieweekend og gerne vil have en aktivitet,  tilbyder jeg skræddersyede løsninger, der passer til dig.

Du får en unik og skræddersyet oplevelse designet specielt til dig og dine gæster, med elementer som guidede meditationer, interaktive øvelser, sanseøvelser og refleksioner, der skaber nærvær og indre ro.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og gå ikke glip af noget

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder