Mindfulness


Aviser, nyheder og SoMe platforme er fyldt med historier om unge mennesker som mistrives og lever med angst, depression og manglende tro på sig selv og på fremtiden. Og om teknologi, travlhed og ressource-knaphed som skaber stress og sygdomme på arbejdsmarkedet.

Vi siger ikke længere hvis man rammes af stress, men når man rammes af stress. Og vi taler lige så meget om hvordan man bedst vender tilbage efter stress, som vi før talte om hvordan vi forebygger eller undgår stress.

Vi har brug for en modvægt til de krav, som det samfund vi selv har bygget op, stiller.  Vi har brug for at finde ro. Det findes der heldigvis redskaber til. Vi kalder det mindfulness.

Mindfulness er en træning af sindet, hvor man opøver evnen til at være nærværende til stede og fokuseret på nuet. Det handler om at være opmærksom på sine tanker, følelser, sanser og kropsfornemmelser, samt omgivelser og relationer.

Almindelige elementer i mindfulness er arbejde med åndedrættet, fokus på kroppen og meditation. I Ad sti afsted arbejder vi desuden også med at genetablere menneskets forbindelse til og forbundethed med naturen, som de første skridt på rejsen til mere ro og et mere afbalanceret liv.

Mindfulness aktiviteter hos Ad sti afsted

 Mindfulness for tween piger


Mindfulness forløb på 3 måneder for piger fra 5. og 6. klasse. Vi mødes en gang om ugen i april, maj og juni.

Pris: 675 kr. 

Mindfull vandring


Rolige vandreture med indlagte pauser til mindfulde øvelser.