Ad sti afsted

Gæsteblogger: Hvordan spiser man en elefant?

By malene@adstiafsted.dk

oktober 23, 2023
Del indlægget:

 Når jeg nu tænker på at gå Caminoen engang ud i fremtiden? Jo – jeg
tager simpelthen et skridt ad gangen med Ad sti afsted.

Som ny vandrer stod jeg personligt overfor en skillevej den første gang jeg stiftede bekendtskab med Ad sti afsted tilbage i 2021, hvor jeg sammen med en lille gruppe mennesker vandrede i Christianssæde skoven ( ca. 11 km ) sammen med min hund Hugo. En tur, hvor vi ved vandringens kunst snakkede om både store og små forhold i livet og også de forhold, der kan gøre lidt ondt inderst inde i sjælen – uden at kende hinanden. Det var en tur, der var god for krop og sjæl og det at danne nye relationer.

Siden har jeg tilmeldt mig et kursus, som strakte sig over flere weekender, hvor vi mødtes en gang i hver anden weekend og gik forholdsvis korte ture i starten af kurset, for i slutningen af vandrings programmet at få ca. 22 km i benene. Det var fantastiske ture som bød på Albuen, Christiansæde skoven, Frederiksdal, Indre fjord ved Nakskov, Jernbanestien samt Maribo Sø. Vidunderlige naturområder her på Lolland, og så lige i min baghave.

At vandre er i princippet at sætte det ene ben foran det andet og så komme et godt stykke “derudad”. Det kan man  gøre hvor som helst, og med hvem som helst. Vandrer du med det formål at opleve verdenen og få nye indtryk også selvom det er i din egen baghave, så er det du skal vandre med Ad sti afsted. Mit eget formål med at vandre er som før skrevet at vandre Caminoen engang i fremtiden og samtidig blive mere intuitiv. Smide al planlægning væk, og være i nuet for en stund. Det lykkedes mig helt og aldeles med dette vandrekursus.

Kurset har samtidig givet mig en praktisk indføring i rygsække, vandresko, strømper, vandretøj, soveposer, vandrestave og oppakning med og uden merino uld. Det har virkelig været givtigt, når jeg selv har været ude at købe rygsæk mv.

Det allerbedste er, at jeg har lært min egen vandre grænse at kende og med forskellige kilometers vandre ruter rykket disse grænser. Det er vandring, når det er bedst, og jeg kan varmt anbefale kurset til andre, der har mod på vandring.

Lonni

Andre indlæg

Lorem Ipsum er ganske enkelt fyldtekst fra print

Lorem Ipsum er ganske enkelt fyldtekst fra print- og typografiindustrien